roger dison için ürünler (6)

Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2018) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2018) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

{"Nez":"yavaşça büyüleyici limon otu, lime yaprakları, taze greyfurt, Jamaika biberi ve zencefil aromalarını ortaya çıkarıyor, taze limon ve greyfurt çekirdeği ile birlikte.","Accord metvin":"beyaz etler, balıklar, deniz ürünleri, peynirler","Appellation":"Pessac-Léognan","Conditionnement":"6 adet 75cl şişe içeren karton","Le conseil de l'œnologue":"10-12°C'de servis edin","Label":"Kontrollü Menşei Belgesi","Bouche":"orta gövdeli, ağızda cesur narenciye ve baharat katmanları sunarak harika bir gerilim ve tebeşirli bir bitiş sağlıyor.","Temps de garde":"17 yıl","Œil":"saman sarısı renk","Taux d'alcoolémie":"%14,5","Vinification":"Elle toplanan ve özenle seçilen üzümlerden sonra, şarap yapımı meşe fıçılarda yaklaşık %30 yeni ahşap ile gerçekleşiyor, ardından aynı kaplarda bir yıldan fazla süreyle olgunlaştırılıyor.","Millésime":"2018","Domaine":"Domaine de Chevalier","Culture":"Sürdürülebilir"}
Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Beyaz 2001) - BORDEAUX

Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Beyaz 2001) - BORDEAUX

Göz şık bir sunum, istenilen parlaklıkta altın rengi Burun golden, şekerlenmiş ayva ve portakal kabuğu kokularıyla büyük bir aromatik zenginliğe sahip, kraliyet jölesi, kavrulmuş badem ve vanilya notalarıyla birlikte havalandıkça ortaya çıkıyor Ağız geniş ve kremsi bir başlangıç; marshmallow, akasya balı, şerbetli sarı şeftali, kayısı, baharatlı ekmek ve vanilya Yemek ve şarap eşleşmesi ağ lambalı cannelloni, bizon güveci, hamburger, domatesli sığır kuyruğu, kanlı sucuklu quiche ve patates, steak fries Şarap yapımı Domaine'in şarap yapım teknikleri, en modern süreçleri Bordeaux'nun belirli bir geleneğine saygıyla birleştirir. Fermentasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir. Ambalaj: 6 adet 50cl şişe karton Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Yıl: 2001 Üzüm çeşidi: Sémillon Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi Referanslar: Altın madalya
Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE VADİSİ

Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE VADİSİ

Şarap Yapımı Elle hasat. Kısmi ayıklama. 28 ila 35 gün boyunca sıcaklık kontrolü ile bekletme (26° ile 30° arasında). Düşük basınçlı (1 bar'dan az) pnömatik presleme. 18 ila 24 ay beton tanklarda olgunlaştırma. Şişeleme, kendi tesislerimizde yapılmaktadır. Şişelerde olgunlaşma, ticari satıştan 6 ay önce. Yemek ve Şarap Eşleşmesi Baharatlı yemekler, kırmızı etler, kestaneli kızarmış piliç, kraliyet usulü tavşan yahni, ördekli parmentier, kabuklu dana rosto, çikolata fondü Ambalaj Birim fiyat, 6 şişelik kartonlar halinde satılmaktadır, diğer şaraplarla karıştırabilirsiniz, nakliye bedava. Şarap uzmanının tavsiyesi: 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Mülk: Domaine Brunely Appellation: Gigondas Tarım: Yüksek Çevresel Değer Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi
Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2017) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2017) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Burun çok saf, yoğun ve karmaşık. Bağ şeftalisi, kayısı, mango. Beyaz çiçekler belirgin bir şekilde mevcut; akasya, mürver, alıç ve sarmaşık, güzel mineral notaları ile vurgulanmış. Ağız etli, zengin ve karmaşık, beyaz meyve tatlarıyla baskın. İyi bir tazelik ve ideal denge. Yemek ve şarap uyumu: beyaz etler, balıklar, deniz ürünleri, peynirler. Şarap yapımı: olgunluğa göre 3 ila 5 seçim. Süzme ve fıçıda fermantasyon. Doğrudan fıçıda fermantasyon, büyük şarap için 18 ay fıçıda (1/3 yeni ahşap) bekletme ile tortu karıştırma. Göz: kristal rengi, yeşil yansımaları olan açık altın. Şarap uzmanının tavsiyesi: 10-12°C'de servis edin. Alkol oranı: %13,5 Saklama süresi: 25 yıl. Ambalaj: 6 adet 75cl şişe karton. Mülk: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Yıl: 2017. Tarım: Sürdürülebilir. Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi.
Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Beyaz 2002) - BORDEAUX

Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Beyaz 2002) - BORDEAUX

Nez zengin aromatik bir zenginlik sunan, şekerlenmiş ayva ve portakal kabuğu kokularıyla birlikte, havalandıkça ortaya çıkan kraliyet jölesi, kavrulmuş badem ve vanilya notalarıyla dolu. Bouche geniş ve kremamsı bir başlangıç; marshmallow, akasya balı, şerbetli sarı şeftali, kayısı, baharatlı ekmek ve vanilya. Accord metvin kuzu cannelloni, bizon güveci, hamburger, domatesli sığır kuyruğu, kanlı börek ve elmalı quiche, steak patates. Vinification Domaine'in şarap yapım teknikleri, en modern süreçleri Bordeaux'nun belirli bir geleneğine saygıyla birleştirir. Fermentasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir. Conditionnement: 6 adet 50cl şişe içeren karton. Œil: güzel bir sunum, istenen parlak altın rengi. Domaine: Les Grands Châteaux de France. Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux. Millésime: 2002. Cépage: Sémillon. Culture: Sorumlu tarım. Label: Kontrol Altında Menşei Belgesi. Références: Altın madalya.
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

{"Nez":"küçük kırmızı meyveler, olgun kırmızı meyveler","Accord metvin":"kırmızı etler, av etleri, gurme yemekler","Appellation":"Minervois","Conditionnement":"75cl'lik 6 şişeden oluşan karton","Label":"Korunan Coğrafi İşaret","Cépage":"Carignan, Syrah","Bouche":"küçük kırmızı meyveler ve olgun kırmızı meyveler aromaları, doğu baharatları, güçlü ama saldırgan değil","Taux d’alcoolémie":"Alkol oranı: %14 vol","Temps de garde":"Saklama süresi: 10 yıl","Œil":"Göz\nkoyu ve yoğun mor renkte, mor tonları","Le conseil de l’œnologue":"17 ile 19°C arasında servis edin","Vinification":"Yarı karbonik macerasyon. Fermentasyondan sonra, şarap paslanmaz çelik tanklarda şişelenene kadar olgunlaştırılır.","Millésime":"2019","Domaine":"Domaine du Siestou","Culture":"Organik"}